Ce este fereastra din plastic?

Cel mai bun şi mai des folosit material în producerea ferestrelor moderne şi de calitate este plasticul PVC. Ferestrele rnium9xsr3 - Ce este fereastra din plastic?

din plastic păstrează culoarea şi forma iniţială pentru mulţi ani. Dacă construcţiile sunt executate corect, beneficiarul uită pentru totdeauna ce este curentul, frigul sau gălăgia urbană.  PVC-ul nu e influenţat de umezeală şi nu se deformează. El e stabil si dur.

Ferestrele termopane.md – sunt rezultatul eforturilor noastre de a crea construcţii moderne, ce ar corespunde mai multor cerinţe complicate şi diverse. Este greu de imaginat că aceste articole obisnuite pentru fiecare, sunt realizate şi intruchipează o mutime de idei diverse, de o dificultate tehnică considerabilă.

În activitatea noastră ne-am propus să folosim o abordare intelectuală, care înseamnă combinarea celor mai avansate soluţii de design, un nivel tehnic înalt , progresele d

in sfera producţiei şi tehnologiile informaţionale, iar pe baza acestor factori am creat ferestrele, care se evidenţiază prin cel mai înalt nivel de calitate şi confort în utilizare

Privind in jur putem realiza ca epoca moderna este una a materialelor plastice si compozite. Fie ca ne simtim confortabil sau nu, plasticul isi face aparitia in tot mai multe domenii, inlocuind materialele clasice si asta datorita bunei rezistente in tmimp a caracteristicilor de baza, prelucrarii usoarea si mai ales costurilor reduse de achizitie. Urmand aceasta tendinta modernista si ralizarea de ferestre si usi din profile de PVC este o solutie usor acceptata de piata ce se impune tot mai mult si in Romania. Fata de celelalte sisteme de tamplarie, PVC-ul asigura cel mai bun coeficient de izolare termica si fonica precum si cea mai buna etanseitate la apa si vant.

Exista si varianta obtinerii culorii prin infoliere cu o folie extraordinar de rezistenta la actiunea factorilor mecanici si de mediu, in culori vii sau imitatii de esente de lemn (stejar, stejar auriu, mahon, fag, artar, pin), dar produsul obtinut are un cost destul de ridicat.

Un indicator important este si cel al numarului de camere al profilelor de PVC. Minimul acceptat de piata este de 3 camere care este si cel mai des intalnit. Exista si variante cu 4, 5 sau chiar 6 camere, care datorita camerelor suplimentare asigura o izolare termica sporita in conditiile unui pret putin mai mare. Numarul de camere este important doar luat in considerare simultan cu latimea profilelor.

Un element important in obtinerea unei tamplarii de PVC durabile si cu o exploatare usoara este folosirea unei feronerii de calitate si mai ales de obligativitatea armarii interioare cu otel zincat. Daca in privinta profilelor rabatul la calitate nu are implicatii deosebit de grave, o feronerie de proasta calitate va va produce dureri de cap inutile, lipsa armaturii se va concretiza in curbarea in timp a ramelor si crapaturi in peretii din jurul tamplariei, iar o armatura nezincata va provoca pete de rugina pe profilele de tamplarie.

De aceea va sfatuim ca atunci cand comparati doua oferte de tamplarie, sa luati in calcul toate aspectele enumerate mai sus. Nu ezitati sa cereti cat mai multe informatii, este dreptul dumneavoastra de client si mai important decat atat, va vor asigura ca ati facut alegerea potrivita.

În prezent unele companii producătoare de ferestre din plastic, nu urmăresc tendinţele industriei  şi propun clienţilor construcţii suspicios de ieftine. Avînd o experienţă de muncă de 15 ani, putem doar sa menţionăm ca această strategie şi politică de lucru este sortită. Clientul devine mai conştiincios şi mai instruit, şi înţelege: ceee ce e foarte ieftin – nu poat

e fi bun.

Producţia de ferestre PVC este un proces migălos şi dificil din punct de vedere tehnic. Plus la aceasta, o fereastră calitativă ar trebui să fie realizată numai din materii prime de calitate. Numai cu aplicarea  echipamentelor de producţie moderne şi folosirea celor mai calitative accesorii putem obţine la ieşirea din fabrică un produs calitativ.