Comandă Apelul Specialistului

Ai încercat să ne apelezi în afara programului de lucru?
Completați formularul și Specialistul nostru vă
va suna înapoi la prima oră din următoarea zi lucrătoare!Ce trebuie să știi înainte să alegi ferestrele termopan?

Află cum să transformi o cheltuială într-o investiție. Diferența dintre o fereastră bună și una foarte bună este că cea din urmă este o investiție. Ferestrele VEKA de clasa A nu doar că-ți aduc economii în fiecare luna, ci rămân că în prima zi, an după an.

Află cum să ai o izolare termică perfectă. Întreținerea unei case este costisitoare, mai ales pe timp de iarnă, dar și în timpul verii când temperaturile exterioare pot depăși uneori indicele de confort termic. Dacă vrei să economisești bani, alege o fereastră eficientă termic de tip termopan.

Află cum poți să ai liniștea pe care ți-o dorești. Nicăieri nu-i ca acasă. Asta dacă locuiești într-un loc unde nimic nu te poate deranja. Dacă însă locuiești în oraș sau aproape de el, ai nevoie de ferestre de calitate pentru a te bucura de liniște.

Află cât de importantă este siguranța ferestrelor. Știm că cel mai important lucru pentru tine este să-ți știi familia în siguranță, fie că vorbim de factorii climatici din exterior sau de pătrundere prin efracție.

Află cum poți să-ți configurezi fereastra după nevoile tale. Ne păsa de nevoile tale și știm că acestea pot fi foarte diferite. Vrem să te ajutăm să-ți transformi casa în Acasă. Sistemele VEKA sunt extrem de versatile oferindu-ți libertatea să-ți amenajezi casa, exact cum ai visat.

Află cât de mult îți poți personaliza fereastrele. Nicăieri nu-i așa de frumos ca acasă. Și știm cât de important e ca totul să fie creat după propria ta viziune și conturat după personalitea ta și a familiei tale. De aceea profilele VEKA sunt construite pornind de la nevoile și dorințele tale.

Alfa cum poți să-ți accesorizezi ferestra. Vrei să-ți schimbi fereastra veche cu una de clasa A? Asta este o mișcare inteligentă, dar nu trebuie să fie singura pentru ca o fereastră performantă de tip termopan are nevoie și de niște accesorii pe măsură.

Află cât de important este să apelezi la profesioniști. Tocmai ai achiziționat o fereastră VEKA de clasa A. Felicitări! O alegere excelentă, dar mai ales o investiție care își va arăta utilitatea în timp. Acum însă este important să nu lași treaba făcută numai pe jumătate.

De ce să lucrezi cu noi?

Montatori

Echipele sunt calificate pentru instalarea calitativă

Vezi Echipa

Echipament

Utilajul propriu de: tăiere, îndoiere, lipire, transporare

De ce Conteaza?

Din 2003

Mulți ani, multă experiență, mulți clienți mulțumiți

Vezi Portofoliu

Garantie 15 ani

Certificat de garanție la fiecare fereastră instalată

Detalii Garantie

În plus, ai un Certificat de Garanție

Din 2003 clienții noștri beneficiază de o garanție din partea noastră în care pot să aibă încredere.

garantie-15-ani-VEKA

Solicită calculul Exact al Pretului și Primește:

  • Consultație de la cel mai bun expert din companie, cu peste 15 ani de experientă
  • Deplasarea Gratuită a Meșterului pentru Măsurări
  • Designul Gratuit pentru fereastră / ușă